0
חנן פורת - רציתי להיות טוב | עודד מזרחי - ראש יהודי

רציתי להיות טוב -  חנן פורת ז"ל | עודד מזרחי 

הספר "רציתי להיות טוב" מלקט ספורים המאירים את אשיותו המיוחדת של חנן פורת ז"ל - תלמיד חכם, לוחם למען ארץ ישראל , איש חסד וכותב בחסד.

נערך ע"י ר' עודד מזרחי ובהוצאת ראש יהודי.

כריכה רכה | 396 עמ'
מחיר: 98
מחיר מבצע: 59
חנן פורת - סיפור חייו | חגי הוברמן

חנן פורת - סיפור חייו | חגי הוברמן

חנן פורת היה ממחולליה של ההתיישבות היהודית ביהודה ושומרון והסמל המובהק ביותר שלה. חנן פורת שילב בחייו מנהיגות והגות, תורה עם עבודה ודרך ארץ, וסחף אחריו דור שלם בכוח אישיותו הכובשת ועוצמותיו הרוחניות, ששאבו את כוחן מבית המדרש ומעולמות הדעת, הספרות והשירה. מי שהתנ"ך האיר את חייו, זכה לשפוך אור על כל סביבתו, ומסכת חייו המופלאה וגדושת העשייה, הלבטים, הפשרות וההכרעות הכואבות, פרושה בספר שלפנינו.

הספר "חנן פורת - סיפור חייו" הוא פרי עבודת מחקר של שנים רבות ושל היכרות מקרוב עם האיש. הספר מתאר בשפה קולחת את עולמו, חזונו ופועלו של אדם אחד שסחף אחריו אלפים וזכה לכתוב פרק מרשים בתולדות מדינת ישראל. בספר זה יתוודע הקורא אל חנן הצעיר, איש האשכולות והתלמיד־חכם שהרווה את הנוער בחזונו; אל חנן איש השטח שחיבר בין לבבות ההמונים לגבעות הטרשים של הארץ; ואל חנן הבוגר, הפרלמנטר שביקש לגשר בין עולמות פוליטיים ורעיוניים.
ברכתו השגורה, "אור וטוב", מהדהדת בסיפור חייו ומהווה תמצית קולעת למורשת שביקש להשאיר אחריו.

מחיר: 98
מחיר מבצע: 59
מעט מן האור על התורה - 5 כרכים | הרב חנן פורת

 מעט מן האור על התורה -
5 כרכים | חנן פורת

לאחר שנים רבות הושלמה הסדרה 

בספרי "מעט האור" שיחות לפרשת השבוע מאת הרב חנן פורת ז"ל, אשר נתפרסמו במשך שבע שנים בעלון 'מעט מן האור'. 

עיקרו של הספר "מעט מן האור" הוא דברי תורה הערוכים בסדרת מאמרים לכל פרשה מפרשות השבוע. השיחות משולבות בשירים מתאימים- חדשים גם ישנים ומעוטרות בתמונות אילוסטרציה הנוסכות אור חדש בכתובים. שילוב זה מעורר לגלות פנים חדשות ומאירות בתורה, ומחנך לגלות בה מסרים המדברים לכל אדם באשר הוא.
ספר זה המתחיל ב'בראשית' הוא הראשון בסדרה המתעתדת להקיף את חמשת חומשי התורה.  

הספר "מעט מן האור" מודפס בדפים מהודרים וצבעוניים.

בהוצאת ספריית בית אל
מחיר: 380
מחיר מבצע: 289

מוצרים אחרונים שנצפו

logo בניית אתרים