1. קטלוג
  2. ספרי ילדים וקריאה
  3. ספרי ילדים וקומיקס

מבט אל החיים 2 | ספורים מעלון "שלום לעם"

מבט אל החיים 2 | ספורים מעלון "שלום לעם"
מבט אל החיים 2 | ספורים מעלון "שלום לעם"מבט אל החיים 2 | ספורים מעלון "שלום לעם"מבט אל החיים 2 | ספורים מעלון "שלום לעם"מבט אל החיים 2 | ספורים מעלון "שלום לעם"
מבט אל החיים 2 | ספורים מעלון "שלום לעם"

לקט ספורים ומשלים עם מוסר השכל שהופיעו בעלוני "שלום לעם" שזכו לתגובות נלהבות מקהל הקוראים.

כריכה קשה | 297 עמ'
מחיר: 59
מחיר מבצע: 49
הוסף לסל
קניה מהירה

למה לקוחות קונים אצלנו?

>>  מחירים זולים והוגנים !!

>>  מבחר גדול ומעודכן !!

>>  מקצוענים בתחום ספרי הקודש !!

>> משלוח מהיר במחיר סביר !!

>> זמן אספקה תוך 7 ימי עסקים בהתאם           לתקנון החנות

אלופים בתחום

מקבלים אשראי

קניה בטוחה

מבט אל החיים 2 | ספורים מעלון "שלום לעם"

מבט אל החיים 2 | ספורים מעלון "שלום לעם"

מבט אל החיים 2 | ספורים מעלון "שלום לעם"
0
הצד השני של הסיפור | יהודית סמט

הצד השני של הסיפור | יהודית סמט

"הוא אינו מתחשב", "היא חסרת נימוס", "הם מתרשלים".
אנחנו בטוחים באופן וודאי, חד-משמעי, ללא צל של ספק כי החבר/ בן הזוג/ המעביד/ השכן/ הזולת- עשה מעשה שלא יעשה.

בספר 180 סיפורים אמיתיים, משעשעים, 'עסיסיים' ובלתי שגרתיים, המלמדים אותנו כי יש לחשוף את המסתורין העומד מאחורי ההתנהגות האנושית, ומסייעים לנו להבין את הזולת. כל אחד מהסיפורים מתאר התנהגות, שנדמתה ממבט ראשון כבלתי-נסלחת, שלילית ואפילו מרושעת, וכיצד בסופו של דבר התברר, שאותה התנהגות היתה מוצדקת לחלוטין.
בנוסף לאוסף זה של סיפורים מכל העולם, כולל הספר הצד השני של הסיפור, גם כלי עזר ודרכים יעילות כיצד להפנים את העקרונות של לימוד זכות וליישם בחיינו, לצד עיונים בדברי חז"ל המדגישים יסוד חשוב זה.

314 עמ'
מחיר: 64
מחיר מבצע: 52
מבט אל החיים 1 | ספורים מעלוני "שלום לעם"

מבט אל החיים 1 | סיפורים מבית "שלום לעם"

לקט ספורים ומשלים עם מוסר השכל שהופיעו בעלוני "שלום לעם" שזכו לתגובות נלהבות מקהל הקוראים.

כריכה קשה | 258 עמ'
מחיר: 65
מחיר מבצע: 49
ממתק לשבת - הסיפורים לשבת בבנגקוק | הרב נחמיה וילהלם

ממתק לשבת - הרב נחמיה וילהלם
הסיפורים והמסרים שעושים את השבת בבנגקוק

בכל שבת וחג הם שם. מאות מטיילים יהודים מהארץ ומהעולם יושבים סביב שולחן אחד לקידוש ולסעודה. הם מגיעים מרקעים שונים לחלוטין, לכל אחד מסלולים, תחומי עניין ותכניות משלו - אבל יש דבר אחד שהוא קונצנזוס: דבר התורה המיוחד בסעודה, שנפתח תמיד בסיפור מרתק.

משלים חכמים, מעשיות חסידיות, אנקדוטות משעשעות וסיפורים מהווי בית חב"ד בבנגקוק משתלבים יחד ונשזרים בדברי תורה שנכנסים אל הלב. ומבית חב"ד התגלגלו הסיפורים והפכו למסורת יפה של משלוח "ממתק לשבת" המגיע מדי שבוע בשבוע לעשרות אלפי חברים.

ספר זה מרכז את מיטב ה"ממתקים" והדברים הטובים היישר משולחן השבת והחג בבנגקוק הרחוקה. אסופה מחכימה ומרתקת שתיהנו להתחבר אליה בכל שבוע מחדש.

המחבר, הרב נחמיה וילהלם, שליח חב"ד בבנגקוק למעלה מ 20 שנה ואחת הדמויות המוכרות והאהובות בקרב המטיילים הישראלים בתאילנד לדורותיהם. יחד עם רעייתו הם מארחים בבית חב"ד עשרות אלפי מטיילים בשנה, ויוצרים חיבור יוצא דופן בין המבקרים במקום בשבתות ולאורך השבוע. בשנת 2015 זכו הרב נחמיה ורעייתו ב"פרס ירושלים לאחדות ישראל".

350 עמ' | 22X14 ס"מ | דפי כרומו, צבעוניים

מחיר: 74
מחיר מבצע: 66
מבט אל החיים 3 | ספורים מעלוני "שלום לעם"

מבט אל החיים 3 | ספורים מעלוני "שלום לעם"

חלק שלישי בסדרה "מבט אל החיים" - מקבץ סיפורים מהטובים ביותר שהתפרסמו במדור 'מבט אל החיים' בעלון השבועי האהוב של 'שלום לעם'. 
יצירה ספרותית מרתקת מלווה באיורים מרהיבים, מהמיטב של "שלום לעם"

לצפייה בעמודים לדוגמא לחץ כאן
מחיר: 59
מחיר מבצע: 49

מוצרים אחרונים שנצפו

הרפתקאות ספרית רימונים 1 - אל עמוד הימיני | יקהת רוזן

הרפתקאות ספרית רימונים 1 -
אל עמוד הימיני | יקהת רוזן
סיפורו של הרב שאול ישראלי
איורים הדס חורי

כבר שנים שאורי מרגיש שבספריית המושב מתרחשים דברים משונים. מנהגי המקום זרים ומוזרים, קולות בלתי מזוהים בוקעים ממנה, והספרן נעלם ומופיע ללא סיבה נראית לעין. אורי חושש מהנעשה בספרייה ומעדיף להתרחק ממנה. עד שיום אחד נאלץ אורי לבקר בספרייה כדי לקחת משם ספר. הוא לוקח כתגבורת את יעל אחותו, ושניהם נחשפים לסודה של הספרייה...
בעזרת דפדוף בדפי הספרים מובילה אותם הספרייה לתקופות קדומות ולמפגשים מפתיעים עם מחברי הספרים והדמויות המוזכרות בהם.
בספר "אל עמוד הימיני", יפגשו אורי ויעל דמות מסתורית, ואט אט יחשפו את עברה, את דרכה ואת השפעתה לדורות. בדרך רצופת הרפתקאות יכירו הילדים את מחברו של הספר "עמוד הימיני", הלוא הוא הרב שאול ישראלי זצ"ל, יחוו ביחד איתו את מסלול חייו המיוחד, ואפילו יטעמו את דרכו בפסיקת ההלכה. בדרכם יפלו גם הם בשבי הפולני, יילחמו באויב הערבי במלחמת השחרור ויחושו את מוראות התקופה.
"המסע אל עמוד הימיני" הוא ספר ראשון בסדרת "הספרייה הקסומה", הסדרה אשר תפגיש את הקורא עם הקסם שבספר ועם המחבר עצמו. זוהי לא עוד סדרה על גדולי ישראל, אלא מסע חדשני ומרתק אשר יכניס את הקורא בעצמו לתוך אותן הדמויות רבות ההוד, אשר ניזונים אנו מיצירתם ופעלם עוד שנים רבות לאחר הסתלקותם.

מנוקד ומאויר
קהל היעד העיקרי – ילדי כיתות ג-ו
מחיר: 54
מחיר מבצע: 48
logo בניית אתרים