1. קטלוג
  2. ספרי ילדים וקריאה
  3. ספרי ילדים וקומיקס

צורבא לילדים - הלכות כשרות

Operation Tag
צורבא לילדים - הלכות כשרות
צורבא לילדים - הלכות כשרות 

חוברות קומיקס מאוירות יעניקו לילדים אפשרות להכיר לעומק סוגיות הלכתיות. "לוקחים אחריות על הדור הצעיר"
העניקו לילדיכם חווית לימוד מהנה ואיכותית!

מכון "צורבא מרבנן"  מרחיב את מהפכת לימוד ההלכה!
בואו לחשוף את ילדיכם להיכרות חוויתית בלמוד 'הלכה למעשה' בצורה נגישה וצבעונית. כמו שילדים אוהבים!

מכון "צורבא" ללימוד הלכה השיק במהלך החנוכה את פרויקט "צורבא לילדים", במסגרתו יופקו חוברות קומיקס מאוירות אשר נותנות לילדים את האפשרות להכיר לעומק סוגיות הלכתיות.

החוברת הראשונה עוסקת בהלכות כשרות, ובהמשך ייצאו לאור חוברות על הלכות שבת, הלכות בין אדם לחברו ונושאים נוספים.

במכון "צורבא" מסבירים כי ''לימוד הלכה דורש קשב רב והעמקה ועל כן לילדים הדרך הנכונה ביותר ללמדם היא באמצעות הוויזואליות; דרך התמונות יכולים ילדים להבין בקלות יתרה את עומקה של ההלכה. כמו כן, בסופו של כל קומיקס, יש שאלות אשר תפקידן לסכם את הנלמד מהקומיקס".

הרב בן ציון אלגאזי, ראש מכון ''צורבא מרבנן'', אמר כי "לימוד הלכה צריך להתחיל מינקות, דווקא שם עלינו לחזק את ההיכרות עם ההלכה כדי שהידע יהיה שורשי ועמוק בילדינו - לכן אנו יוצאים לדרך עם פרויקט צורבא לילדים אשר עתיד לעשות מהפך בעם ישראל".
מחיר: ₪24
מחיר מבצע: ₪18

למה לקוחות קונים אצלנו?

>>  מחירים זולים והוגנים !!

>>  מבחר גדול ומעודכן !!

>>  מקצוענים בתחום ספרי הקודש !!

>> משלוח מהיר במחיר סביר !!

>> זמן אספקה תוך 10 ימי עסקים בהתאם           לתקנון החנות

אלופים בתחום

מקבלים אשראי

קניה בטוחה


0
Operation Tag
ל"ט מלאכות של שבת | הרב ברוך חייט (צ'ייט)

ל"ט מלאכות שבת | הרב ברוך צייט (חייט)
איורים: יוני גרשטיין

ספר זה הינו הראשון בסדרת ספרים בשם "הלמדן הקטן".

איורים אמנותיים מקסימים, בצבעים מרהיבי עין, משמשים כפירוש מצוייר, שמסייעים ביד הלומדים בהבנת הלכות סבוכות רבות. גישה פשוטה אך מלאת משמעות זו, מעוררת את ההתעניינות ומאפשרת לילדים ולמבוגרים ללמוד יחדיו מאותו ספר עצמו היות ויש בו מסר מתאים לכל רמה, והלימוד בו הוא חוויה חינוכית לבני כל הגילים.

כריכה קשה | 48 עמ' | פורמט גדול
מחיר: ₪110
מחיר מבצע: ₪75
פניני הלכה לילדים - הלכות שבת חלק שלישי | מכון הרב ברכה

פניני הלכה לילדים - הלכות שבת

חלק שלישי

ערך ואייר הרב יאיר ביטון  

כרך שלישי ואחרון על הלכות שבת בסדרת פניני הלכה לילדים.
הספר משלב הלכות מתוך פניני הלכה, מעובדות לילדים בשפה ברורה בתוספת סיפורים ואיורי קומיקס. הילדים יוכלו להנות מלימוד ההלכות ע”י המחשות שונות והלכות ברורות.

הלימוד בספר יכול להתבצע במתכונת של לימוד עצמי או במסגרת לימוד של הורה עם בניו ובנותיו.

הספר מסכם את הלכות שבת בשפה מעניינת וקולחת, בלווי איורים מרהיבים והומור שנון.

כריכה קשה | 160 עמ'


פניני הלכה -מכון הספרים הר ברכה

מחיר: ₪88
מחיר מבצע: ₪49
פניני הלכה לילדים - הלכות שבת חלק ראשון | מכון הרב ברכה

פניני הלכה לילדים - הלכות שבת

חלק ראשון

ערך ואייר הרב יאיר ביטון  

הלכות מתוך פניני הלכה, מעובדות לילדים בשפה ברורה בתוספת סיפורים ואיורי קומיקס. הילדים יוכלו להנות מלימוד ההלכות ע”י המחשות שונות והלכות ברורות.

הלימוד בספר יכול להתבצע במתכונת של לימוד עצמי או במסגרת לימוד של הורה עם בניו ובנותיו.
הספר מסכם את הלכות שבת בשפה מעניינת וקולחת, בלווי איורים מרהיבים והומור שנון.

פניני הלכה -מכון הספרים הר ברכה
מחיר: ₪88
מחיר מבצע: ₪49
פניני הלכה לילדים - הלכות ברכות חלק ראשון | מכון הרב ברכה

פניני הלכה לילדים - הלכות ברכות חלק ראשון

ערך ואייר הרב יאיר ביטון  

הלכות מתוך פניני הלכה, מעובדות לילדים בשפה ברורה בתוספת סיפורים ואיורי קומיקס. הילדים יוכלו להנות מלימוד ההלכות ע”י המחשות שונות והלכות ברורות.

הלימוד בספר יכול להתבצע במתכונת של לימוד עצמי או במסגרת לימוד של הורה עם בניו ובנותיו.
הספר מסכם את הלכות ברכות בשפה מעניינת וקולחת, בלווי איורים מרהיבים והומור שנון.

פניני הלכה -מכון הספרים הר ברכה
מחיר: ₪88
מחיר מבצע: ₪49
עיטורי הלכה - כשרות המטבח | זאב גרינולד

עיטורי הלכה - הלכות כשרות המטבח | הרב זאב גרינוולד

סדרת עיטורי הלכה ערוכה בידי הרב  זאב גרינולד מביאה בפני הקורא את ההלכות בקצרה ומלווים באיורים רבים להמחשה. בעזרת הציורים קל ללומד הצעיר להבין את פרטי ההלכה ומתעוררת בו גם הסקרנות והרצון ללמוד.

הכרך כשרות המטבח בסדרת עיטורי הלכה  הקורא דינים רבים  בהלכות כשרות:  מזון כשר, בשר ודגים, הכשרת בשר, בשר וחלב, הכשרת כלים, איסור תולעים, מאכלי נכרים, תרומות ומעשרות, הפרשת חלה, ערלה, נטע רבעי וחדש, ועוד
מחיר: ₪40
מחיר מבצע: ₪35

מוצרים אחרונים שנצפו

שו"ת שבט הלוי 12 כרכים | הרב שמואל הלוי וואזנר

שו"ת שבט הלוי 12 כרכים |
הרב שמואל הלוי וואזנר
מהדורה שלישית בתוספת הערות והשמטות, תיקונים וציונים רבים

שו"ת שבט הלוי במהדורה חדשה 12 כרכים כולל כרך מפתחות. 
שו"ת שבט הלוי כולל שאלות ותשובות על ארבעת החלקי שולחן ערוך, כפי שנשאל הרב שמואל הלוי וואזנר זצ"ל , מחשובי הפוסקים בדורינו וכהן כאב"ד זכרון מאיר בבני ברק.

מחיר: ₪800
מחיר מבצע: ₪690
מעגל השנה 2 חשוון - שבט | למינציה צ. רוזנברג

מעגל השנה חלק  חשוון - שבט |
צ. רוזנברג
ציורים רות בייפוס
דפים מצופים בלימנציה

סדרת "מעגל השנה" לילדי הגן בהוצאה מחודשת בפורמט גדול וצבעוני.
סדרת מעגל השנה מספרת לילדי הגן את תוכנם העשיר של החגים באמצעות ספורים, שירים חידות ועוד.

הספרים מלווים באיורים צבעוניים מרהיבים.

כריכה קשה | 96 עמ' | הוצאת שרשרת
מחיר: ₪85
מחיר מבצע: ₪72
הפקדתי שומרים | הרב גדעון בנימין

הפקדתי שומרים |
הרב גדעון הלוי בנימין
הלכות שמירה ופקדון. עיון בסוגיות, סידורן וסיכומן, פסקי השו"ע ונושאי כליו, שו"תים לאורך כל הדורות עד ימינו ודגשים מעשיים. חלק ראשון, חושן משפט סימנים רצא-רצב. [שעלבים, תשס"ח]

העמקה בשני סימנים בלבד בשו"ע חו"מ הביאה לתוצאה מרשימה ביותר: ספר רחב היקף, הכולל בתוכו את הסוגיות וההלכות העוסקות בדיני שומרים, קבלת השמירה, פשיעה, דין בעליו עמו, שליחות יד, חיוב השומר למנוע נזק מן הפקדון, ועוד ועוד. הספר מיועד לשני סוגי לומדים: כאלו שמלימוד עיוני של הסוגיות רוצים להגיע לסיכום ההלכות למעשה, כשהם עוברים בדרכם על דעות הראשונים והאחרונים, המפרשים והמשיבים; וכאלו שמעוניינים לדעת את המעשה אשר יעשון - אך לא באופן שטחי אלא תוך העמקה בסוגיות הרלוונטיות.
הרב בנימין שליט"א, מגידוליה של ישיבת שעלבים, המלמד ב'כולל' שע"י הישיבה ומכהן כרבו של הישוב 'נוף אילון' המקיף את הישיבה, לא הזניח בספרו הגדול הזה דבר וחצי דבר שיש בו קשר לנושאים הנ"ל, והמפתח המפורט בסוף הספר יוכיח.
כל פרק פותח בלשון הסעיף בשו"ע, בתקציר ההלכות הקשורות לסעיף זה, במקורות הסוגיא בתלמוד ובפירושי הראשונים והאחרונים עליהם, ממשיך בפירוט המקרים השונים הנובעים מהסעיף הזה והשאלות ההלכתיות הכרוכות בהם, ומסתיים בסיכום הלכתי, שבו מכריע הרב המחבר מה הן לדעתו הדעות שראוי לפסוק כמותן להלכה בכל אחת מהנקודות שנידונו בפרק זה. 
יש כאן "העזה" מסויימת של המחבר, מפני שבדרך כלל בספרים מעין זה משאירים המחברים את הדעות החלוקות ולא מכריעים כיצד לדעתם יש לנהוג, במיוחד בגלל כללי ה"קים לי" ו"המוציא מחברו עליו הראיה", שמונעים כמעט לגמרי הוצאת ממון מזה ונתינתו לזה. גישה זו גורמת לרעה רבה, ולכך שרבים אף מבין המדקדקים במצוות מדירים את רגליהם מבתי הדין לממונות ומוסרים את דינם לערכאות, וכדאי בזיון וקצף. 
  הספר נפתח בהסכמת מורנו הגר"א שפירא זצ"ל, שלא הספיק לראות את הספר יוצא לאור, ובין השאר מסכימים לספר גם הגאון רז"נ גולדברג שליט"א, רבו של הרב בנימין, המתאר את התועלת שיש בספר הזה לפוסקים ולדיינים, הגאון ר' אשר זליג וייס שליט"א, המביע את השתוממותו מן ההיקף העצום שבספר ומן הבהירות שבסיכומי ההלכה, וכן הראשונים לציון הגאונים הר"ע יוסף והרש"מ עמאר שליט"א.
(מתוך הרבעון המעיין - הרב יואל קטן)

864 עמ'

מחיר: ₪75
מחיר מבצע: ₪60
logo בניית אתרים
✕