1. קטלוג
  2. קבלה
  3. כללי

תורת העולה לרמ"א - על ענייני בית המקדש 2 כרכים

תורת העולה לרמ"א - על ענייני בית המקדש 2 כרכים
תורת העולה לרבי משה איסרליש - הרמ"א 2 כרכים
על ענייני בית המקדש

הוצאה חדשה, מפוארת ומשוכללת, כלילת המעלות, מתוקנת בתקונים מובחרים ע"פ דפוס קדמון, מנוקדת בנקוד מלא ומדויק, מפוסקת בדקדוק רב ובעמל כראוי, בפענוח נכון של כל ראשי התבות, עם תרגום לשון קודש לכל מאמרי הזוהר והש"ס על הגליון בצמוד לדברי הספר.

הקדמת מבוא ותולדות רבנו, תוכן עניינים ומפתחות מפורטות, והוספות רבות וחשובות הכוללים תרשימים שוים וציורים של כלי המקדש, מפות ותמונות המסייעים ללומדים בהבנת הדברים. 

מכון אבן ישראל ירושלים
מחיר: 125
מחיר מבצע: 110
הוסף לסל
קניה מהירה

למה לקוחות קונים אצלנו?

>>  מחירים זולים והוגנים !!

>>  מבחר גדול ומעודכן !!

>>  מקצוענים בתחום ספרי הקודש !!

>> משלוח מהיר במחיר סביר !!

>> זמן אספקה תוך 7 ימי עסקים בהתאם           לתקנון החנות

אלופים בתחום

מקבלים אשראי

קניה בטוחה

מתוך אתר "דעת": 
בספר "תורת העולה", שהתחיל לחברו מיד בסיימו את ה"מחיר יין" הוא מפתח, מרחיב ומעמיק את דעותיו הדתיות פילוסופיות. על הקשר בין שני החיבורים הוא מרמז בהקדמתו לתורת העולה: "באשר כבר פירשתי דברי האיגרת של מגילת אסתר באופן נסתרת וע"י זה זכיתי להתחיל זאת המחברת". הספר עוסק בצורת המשכן, כליו והקורבנות שהקריבו בו, וכולם מסמלים את הבריאה והעולם ומלמדים לנו דעות נכונות ורעיונות נשגבים, שמקצתם הביעו המקובלים האמיתיים והפילוסופים הדתיים. כי באמת
"אלו ואלו דברי א-להם חיים - - אני אומר על שתיהן כי שניהם כאחד טובים וצדיקים ילכו בם".
וכן הוא מדגיש "כי חכמת הקבלה היא חכמת הפילוסופיה, רק שבשני לשונות ידברו". דעות שניהן מסכימות לדעת חז"ל "כי כל החכמות נכללות במשנה ובגמרא" ו"דברי חכמינו ז"ל כולם בנויים על צד החכמה האמיתי ואין בדבריהם נפתל ועיקש".

רבינו הרמ"א רואה את כל הבריאה קשורה יחד כגוף אורגני "בכוח הקושר חלקי העולם זה בזה", והוא דומה לבעל חי באיבריו המחוברים זה לזה. האדם נקרא "עולם קטן" ו"עם הכוח הדברי רצה לומר השכל ההיולי אשר זה העניין לא נמצא באחד מבעלי חיים זולתו", דומה לעולם עם הקב"ה שהוא נשמת העולם.

אם האדם הוא בחיר היצירה כולה, הנה עם ישראל הוא בחיר העמים. גם "השלמיות שבאדם נמצאים לרוב ביהודים". חכמי ישראל עולים על חכמי האומות ולמדו לישראל איך שיתנהג האדם כדי להשיג את מטרתו בחייו:
"כי החוקרים חלקו ההנהגה לשלושה חלקים, הנהגת האדם את עצמו, והנהגת בני ביתו, והנהגת המדינות. אלו שלושה חלקים נמצאו בכל חכמי הגויים שהנהיגו מדינות וקבעו להם נימוסים אשר יחיו בהן. אמנם הנהגה רביעית היא המיוחסת לחכמי ישראל שמשלו גם כן בעליונים ושינו הטבע בכל אשר יצטרכו וכאילו הם גרמו הנהגת העולם, וזהו תכלית מין האנושי, והוא הנהגת האדם את נפשו שתזכה לחיי עולם הבא".
העולם כולו "הוא בית א-ל", וארץ ישראל היא הנבחרת שבארצות תבל".

0
שער הכוונות שבת - חלק ג' | מתוק מדבש

שער הכוונות שבת חלק שלישי עם פירוש "מתוק מדבש"
דרושים שחרית שבת - סעודת המנחה

שער הכוונות "שבת" והוא שער השישי מן השמונה שערים מתורת האריז"ל אשר נכתב ע"י תלמידו מהרח"ו זיע"א מפוסק ומחולק לקטעים עם פירוש "מתוק מדבש".

זוהר מתוק מדבש
מחיר: 75
מחיר מבצע: 55
שער הכוונות שבת - 3 כרכים | מתוק מדבש

שער הכוונות שבת - סט 3 כרכים עם פירוש "מתוק מדבש"
מחיר: 225
מחיר מבצע: 165
מצ''ת שימורים - יין המשומר | רבי נתן שפירא

מצ''ת שימורים - יין המשומר | למקובל האלקי רבי נתן שפירא זיע"א

ספר מצת שמורים על סודות מזוזה, ציצית, תפילין וברכות השחר על פי הזוהר, תיקוני זוהר והארז"ל, עם ספר יין המשומר, על סודות האיסור של "סתם יינם" וכן מאמר על סודות האיסור של השחתת הזקן.
מאת רבי נתן שפירא הירושלמי זצ"ל.

מהדורה חדשה בתוספת מבוא, תולדות המחבר, מראי מקומות, מפתחות מפורטים שסודרו ע"י הרב משה צוריאל.

כריכה קשה | 663 עמ'
  
מחיר: 90
מחיר מבצע: 80
המראות והמרכבה - פירוש על מרכבת יחקאל הנביא | רבינו חמאי גאון זיע"א

המראות והמרכבה |
רבינו חמאי גאון זיע"א

ספר המראות והמרכבה - פירוש על מרכבת יחזקאל הנביא, מאת רבינו חמאי גאון זיע"א.
ראש המדברים בתקופת הגאונים. 

חלק א': פירוש מרכבת יחזקאל הנביא ע"ה. חלק ב': ספר העיון.
ובנוסף נוספו הספרים  "פרקי היכלות"לרבי ישמעאך כהן גדול (שבעה פרקים מהספר), ספר "פירוש שם של ארבע אותיות", ספר "הסודות שצריך האדם לקבל מפה אל פה", ו"ליקוט מדרגות הנבואה".

כריכה קשה | 166 עמ'
מחיר: 70
מחיר מבצע: 55
ספר הבהיר | מבואר ע"י הרב אריה קפלן

ספר הבהיר - מבוא ופירוש |
הרב אריה קפלן

ספר הבהיר המיוחס לרבי נחוניה בן הקנה הוא אחד החיבורים המוקדמים בתורת הקבלה. הוא הופיע על בימת ההיסטוריה לפני כאלף שנה, ומשפיע השפעה דרמטית על כל תולדות הקבלה, ולמעשה, על כל תולדות המחשבה היהודית.

ספר הבהיר מעלה לראשונה על הכתב רעיונות מהפכניים למדי בדת ישראל:
הרעיון שלפיו הבורא מתגלה בעשר ספירות שיש בינהן דינמיקה מיוחדת; הרעיון שלבורא יש צד נשי; הרעיון שלפיו הבורא מזין את עולמו בשפע בלתי פוסק, אך יש לדעת כיצד להתחבר לצינורות השפע ,  רעיון גלגול הנשמות, ועוד. יחד עם העומק הרעיוני, ספר הבהיר מנוסח בחן רב והוא שופע משלים וביטויים מיוחדים.

למרות חשיבותו והיותו ספר יסודי ומכונן, עד כה לא התפרסם כל פירוש מדעי או רבני שוטף על ספר זה בשפה בהירה ונגישה.

פירושו של הרב אריה קפלן הוא הראשון המקיף את ספר הבהיר כולו, מראה בדקדקנות את עקבות הספר בספרות הקבלה, ובעיקר מאפשר לקורא הממוצע להבין את שפתו האניגמטית של "ספר הבהיר" ואת כוונותיו.

הרב אריה קפלן היה מלומד בעל ידיעות רחבות. ספריו הרבים באנגלית היו עמוד התווך של ההתחדשות היהודית בארצות הברית. חלק מספריו תורגמו לעברית, מהם "מדיטציה יהודית", שהיה לרב מכר והניע תהליכים חשובים במעבר מהבנה אינטלקטואלית של הטקסטים הקבליים, לניסיונות ממשיים לפתיחת התודעה.

נראה שגם כאן, בביאורו לספר הבהיר, הוא עשוי לפתוח פתח הן לאנשים מן השורה הן למלומדים להבין ולדון בכל אחת מפיסקאות ספר היסוד שעליו עומדת הקבלה כולה.
לצפייה בעמודים לדוגמא לחץ כאן

כריכה קשה | 327 עמ'

הוצאת קורן ירושלים
מחיר: 98
מחיר מבצע: 74
Operation Tag
כל כתבי האר"י הקדוש 15 כרכים - במבצע מיוחד!

כל כתבי האר"י הקדוש
סט 15 כרכים

כל כתבי  האר"י הקדוש שכתב תלמידו הרב חיים ויטאל זי"ע ומהווים את ספרי היסוד של הקבלה בהוצאה חדשה באותיות מרובעות.

סט כתבי האר"י כולל את הספרים הבאים:
עץ חיים (3 כר'), פרי עץ חיים (2 כר'), מבוא שערים, ליקוטי תורה וטעמי המצוות, ספר הליקוטים על התנ"ך, ארבע מאות שקל כסף, ספר עולת תמיד, שער ההקדמות, שער מאמרי רשב"י, שער מאמרי חז"ל, שער הפסוקים, שער המצוות, שער הכוונות (2 כר') , שער רוח הקודש, שער הגלגולים.
מחיר: 599
מחיר מבצע: 489
מגלה עמוקות - על התורה 2 כרכים | רבי נתן שפירא

מגלה עמוקות - על התורה 2 כרכים | רבי נתן שפירא
הוצאה חדשה
דפוס חדש בכתב רש"י

אזל מהמלאי
מחיר: 150
מחיר מבצע: 120
ספר המגיד - מגיד מישרים לרבי יוסף קארו | מהדורה חדשה עפ"י כתי יד - אהבת שלום

ספר המגיד - מגיד מישרים לרבי יוסף קארו | מהדורה חדשה עפ"י כתי יד - אהבת שלום

ספר המגיד מאת מרן רבינו יוסף קארו זלה"ה, כולל פירושים וחידושים בסתרי תורה, מוסרים והנהגות שקבלם מפי המגיד הדובר בו, ונדפס לראשונה בשנים ת"ו - תט בשם "מגיד מישרים".
יוצא לאור מוגה ומתוקן מתוך כתבי יד קדמונים ומדוייקים בתוספת ביאורים, ציונים, מפתחות, מבוא נרחב לתולדות המחבר, סקירה נרחבת על ספר מגיד מישרים וכתבי היד השונים ובתוספת אגרת רבי שלמה אלקבץ.
יוצא לאור ע"י מכון "אהבת שלום" תשפ"ג. 

כריכה קשה | כ 600 עמ'
מחיר: 117
מחיר מבצע: 95

מוצרים אחרונים שנצפו

בלבבי משכן אבנה 3 כרכים מהדורה חדשה | הרב איתמר שוורץ

בלבבי משכן אבנה
3 כרכים | הרב איתמר שוורץ
מהדורה חדשה !!
סדרת ספרים ובהם שיחות להתעלות בעבודת השם. 
סדרת הספרים 'בלבבי משכן אבנה' מכילה שיחות להתעלות והתקדמות בעבודת השם.

בלבבי משכן אבנה - הרב איתמר שוורץ
מחיר: 270
מחיר מבצע: 215
מחר השמש תזרח | דובי וינרוט

מחר השמש תזרח | דובי וינרוט

דובי, תקשיב. הצעדים שלך עכשיו מזכירים לי טעות של מתאגרף מתחיל, שמנסה לקום מיד לאחר הנפילה. מתאגרף מנוסה נותן לעצמו את זמן ההתאוששות. ההבחנה בין רגעים נכונים למנוחה לבין הזמן לפעול ולכנס את השברים היא אחד הסודות שאנחנו לומדים בחיים. חטפת עכשיו סוג של נוקאאוט, וחלק מהעניין זה לא רק לאזור את הכוחות לאסוף את עצמך, אלא איך ומתי" (מתוך הספר).

באופן פרדוקסלי, דווקא השנה שבה איבד דובי וינרוט את שתי הדמויות הקרובות לו ביותר – את אשתו חני וינרוט ז"ל וכמה חודשים לאחר מכן את אביו עו"ד ד"ר יעקב וינרוט ז"ל – היא גם השנה שבה הוא מצא את הדרך למסע אל תוך עצמו. הוא עשה זאת תוך שימוש בארגז הכלים, בתובנות ובתעצומות הנפש ששתי הדמויות הללו הנחילו לו, כל אחת בדרכה הייחודית שאין שנייה לה.

"מחר השמש תזרח" חולק עם הקוראים מסע מיוחד במינו, מסע של תובנות עמוקות בנוגע להתמודדות בעתות משבר, לניצול ומיצוי הרגעים הבנאליים של היום - יום ולמגוון נושאים המטרידים את האדם, בפרט במציאות המודרנית. בסגנונו הנפלא, הייחודי והקולח, שבו ההומור חי בשלום לצד מקורות יהודיים וכלליים, פותח לנו דובי וינרוט צוהר אל משמעות חיינו.

עו"ד דובי וינרוט, אב לשלושה, הוא שותף בכיר במשרד ד"ר י' וינרוט ושות', אותו ייסד אביו. לצד עבודתו כעו"ד ורו"ח הוא גם סופר ומרצה. זהו ספרו הראשון למבוגרים.

מחיר: 98
מחיר מבצע: 55
מעולמם של ילדים 9 | דן מלך

מעולמם של ילדים 9 | דן מלך

מחיר: 72
מחיר מבצע: 55
תומר דבורה עם ביאור הקדמות ושערים | הרב בן ציון אפשטיין

ספר תומר דבורה לרמ"ק עם ביאור הקדמות ושערים |
הרב בן ציון אפשטיין

אזל מהמלאי

בשנים קדמוניות היה ספר "תומר דבורה" ספר יסוד לכל המבקש  לעלות במסילה העולה בית ה' בתיקון המידות ובעבודת ה'. וברבות הימים מחמת הקושי בהבנת הדברים שנכתבו בקיצור נמרץ כדרכם של הקדמונים הרומזים במילים מועטות עניינים עמוקים, ובמיוחד שהרבה מהיסודות הכתובים בספר "תומר דבורה" בנויים על הזוהר ופנימיות התורה, עזבו רבים את הלימוד בספר והיה לנחלתם של מעטים.
הביאור "הקדמות וביאורים" בא לפתוח פתח בעניינים עמוקים אלו, ועיקרו בהקדמות וידיעות נחוצות על פי רבותינו גדולי הדורות.

תוכן הספר "תומר דבורה" מובא באותיות מאירות עיניים ומנוקד, ומתחתיו מופיע הביאור בהרחבה. בסוךף הספר מפתח עניינים מורחב של הנושאים הנידונים בספר.

הספר זכה להסכמות מגדולי ישראל: הרב דב יפה שליט"א - משגיח ישיבת כפר חסידים, הרב יחיאל מיכל זילבר, הרב משה שפירא, הרב שמחה שיינברג.

486 עמ'
מחיר: 69
מחיר מבצע: 56
logo בניית אתרים