1. קטלוג
  2. קבלה
  3. כללי

חסד לאברהם - סודות נשגבים על סתרי תורה | רבי אברהם אזולאי

חסד לאברהם - סודות נשגבים על סתרי תורה | רבי אברהם אזולאי
חסד לאברהם - סודות נשגבים על סתרי תורה | רבי אברהם אזולאיחסד לאברהם - סודות נשגבים על סתרי תורה | רבי אברהם אזולאיחסד לאברהם - סודות נשגבים על סתרי תורה | רבי אברהם אזולאי
חסד לאברהם המפואר | ר' אברהם אזולאי

הספר חסד לאברהם  לרבי אברהם אזולאי זי"ע בהוצאה חדשה באותיות מאירות עיניים בתוספת מבוא על תולדות המחבר. 
ונלוו עליו מאמר "םסיעותיו של אברהם אבינו ע"ה לרבי חיים ויטאל ומגילת סתרים  מן הרב הקדוש רבי שמשון מאוסטרופוליא זי"ע. 

ספר חסד לאברהם כולל הקדמות ופירושים נפלאים בעניינים שונים וחשובים על דרך הפרד"ס ומכיל ביאורים ביסודות פנימיות התורה וחכמת הקבלה, ע"פ ספרי הרמ"ק והאריז"ל, הספר מבאר מאמרי חז"ל הפזורים בש"ס עוד על מעלת התורה לומדיה ותומכיה מאושר.
מחיר: 74
מחיר מבצע: 64
הוסף לסל
קניה מהירה

למה לקוחות קונים אצלנו?

>>  מחירים זולים והוגנים !!

>>  מבחר גדול ומעודכן !!

>>  מקצוענים בתחום ספרי הקודש !!

>> משלוח מהיר במחיר סביר !!

>> זמן אספקה תוך 7 ימי עסקים בהתאם           לתקנון החנות

אלופים בתחום

מקבלים אשראי

קניה בטוחה

חסד לאברהם המפואר | ר' אברהם אזולאי
חסד לאברהם המפואר | ר' אברהם אזולאי
0
ספר המגיד - מגיד מישרים לרבי יוסף קארו | מהדורה חדשה עפ"י כתי יד - אהבת שלום

ספר המגיד - מגיד מישרים לרבי יוסף קארו | מהדורה חדשה עפ"י כתי יד - אהבת שלום

ספר המגיד מאת מרן רבינו יוסף קארו זלה"ה, כולל פירושים וחידושים בסתרי תורה, מוסרים והנהגות שקבלם מפי המגיד הדובר בו, ונדפס לראשונה בשנים ת"ו - תט בשם "מגיד מישרים".
יוצא לאור מוגה ומתוקן מתוך כתבי יד קדמונים ומדוייקים בתוספת ביאורים, ציונים, מפתחות, מבוא נרחב לתולדות המחבר, סקירה נרחבת על ספר מגיד מישרים וכתבי היד השונים ובתוספת אגרת רבי שלמה אלקבץ.
יוצא לאור ע"י מכון "אהבת שלום" תשפ"ג. 

כריכה קשה | כ 600 עמ'
מחיר: 117
מחיר מבצע: 95
ידיד נפש מבוא לתורת הקבלה | יחיאל בר לב

ידיד נפש מבוא לתורת הקבלה |
הרב יחיאל אברהם בר לב 

הספר ידיד נפש מיועד למתחילים ומתקדמים בשפה ברורה ופשוטה השווה לכל נפש ומבוסס על ספרו של הרמח"ל קל"ח פתחי חכמה. 
הספר דן במושגי יסוד בקבלה אשר יעזרו ללומד להתרגל לצורת חשיבה שונה מזו שהורגל אליה. 
 
המחבר קבל הסכמות לספרו מהרשאל"צ מרן הרב עובדיה יוסף זצ"ל והרה"ג שריה דביצקי שליט"א וזכה לברכתו והכוונתו של הרב חיים פרידלנדר זצ"ל, וחיבר פירוש מקיף על ספר הזוהר ספרים, כוונות התפילה 3 כר', פירוש מקיף על התלמוד ירושלמי ועוד. 

340 עמ'
מחיר: 69
מחיר מבצע: 55
זוהר עם פירוש הסולם הרב אשלג - מהדורה גדולה 21 כרכים

ספר הזוהר עם פירוש הסולם - רבי יהודה אשל"ג
הוצאה מנוקדת ומפוארת 21 כרכים

ספר הזוהר הקדוש אותו כתב רבי שמעון בר יוחאי, עם הפירוש הייחודי "הסולם" המתרגם את שפת הזוהר הארמית מילה במילה ללשון העברית, והינו מתייחד בכך שהוא הפירוש היחיד שיצא מאז ומעולם המבאר את פנימיות ענייני הזוהר בדרך האר"י הקדוש. פירוש זה זכה לברכתם והערצתם של כל גדולי הרבנים והאדמורי"ם ללא הבדל חוג ועדה, והוא מצוי על שולחנם ונלמד בקביעות על ידי אלפים רבים מישראל.

את כתיבת פירוש הסולם התחיל הרב יהודה אשלג זצ"ל בשנת תש"ג (1943) מתוך מטרה להרבות את לימוד הזוהר והקבלה. מטרת חיבורו הייתה לאפשר גם לאנשים ללא רקע מוקדם לקרוא ולהבין את דברי הזוהר הכתובים בארמית ומכילים מושגים קשים להבנה  בשנת תשי"ג (1953) הושלמה כתיבת 21 הכרכים של פירוש הסולם. מאורע זה צויין על ידי נסיעה בל"ג בעומר לקבר רבי שמעון בר יוחאי במירון, שם נערכה סעודת סיום והודיה. בדבריו בסעודה אמר שעל ידי לימוד ספר הזוהר ניתן להתכונן לביאת המשיח וכי תופעת גילויו של ספר הזהר והתפשטות הלימוד בו מורים על כך שאנו אכן בדורו של המשיח.

על מטרת פירוש הסולם כתב הרב אשלג:
"היות, שעומק החכמה שבספר זוהר הקדוש סגור ומסוגר באלף מפתחות, ושפתנו האנושית דלה ביותר מלהמציא לנו ביטוי נאמן ומספיק כדי לפרש דבר אחד שבספר הזה עד סופו, והביאור שעשיתי, אינו אלא סולם לעזור להמעיין לעלות לגובהם של הדברים, ולהסתכל ולעיין בדברי הספר עצמו. "וקראתי הביאור בשם "הסולם" להורות שתפקיד ביאורי הוא בתפקיד כל סולם, שאם יש לך עלייה מלאה כל טוב, אינך חסר אלא סולם לעלות בו, ואז כל טוב העולם בידיך. אומנם אין "הסולם" מטרה כלפי עצמו, כי אם תנוח במדרגות הסולם ולא תיכנס אל העלייה, אז לא תושלם כוונתך, כן הדבר בביאור שלי על הזהר, כי לבאר דבריהם, העמוקים מכל עמוק, עד סופם, עוד לא נברא הביטוי לזה, אלא עשיתי על כל פנים בביאורי זה, דרך ומבוא לכל בן אדם, שיוכל על ידו לעלות ולהעמיק ולהסתכל בספר הזהר גופו, כי רק אז תושלם כוונתי בביאורי זה."

במהדורה זו יצאו כל ספרי הזוהר עם פירוש הסולם  עם ניקוד מלא על כל דברי הזוהר. בהוצאה ברורה מפוארת ומאירת עיניים.
מחיר: 950
מחיר מבצע: 840
מנחת יהודה רוחות מספרות | רבי יהודה פתיה

מנחת יהודה - רוחות מספרות |
רבי יהודה פתיה

הספר  מנחת יהודה - רוחות מספרות  למקובל האלוקי ר' יהודה פתיה זיע"א, מכיל ביאור על פרשיות התורה והנ"ך כפשוטן וכהוויתן. גם מבואר בו עניין החלומות, רמזיהם ופתרונן, ומעשה הרוחות, דינם וגלגולם. ועניין גהינום וימות המשיח ועולם הבא ועניין התשובה. אשר כל אלו נחוצים לכל אדם ללמוד אותם.
בנוסף מופיעות בספר "מנחת יהודה - הרוחות מספרות"  שיחות עם דיבוקים וסדר הוצאת דיבוק.
מחיר: 64
מחיר מבצע: 59
משנת החלומות - החלומות עפ"י היהדות | הרב בועז שלום

ספר משנת החלומות |
הרב בועז שלום

אנו מצטערים אך הספר אזל מהמלאי ולא ניתן לספקו

ספר מקיף וממצה את סוגיית החלומות ע"פ חז"ל מכל כיוון אפשרי. הספר ערוך בצורה שובת עין ומפוארת ונחלק לחמישה שערים: שער ההשקפה, שער התפילות, שער ההלכה, שער הסיפורים, ושער פתרון החלומות- שהינו כספר בפני עצמו- מקיף את כל פתרוני החלומות, ובהם רבים שרואים כאן אור לראשונה, ומבארם ע"פ חז"ל. שער זה כולל קונטרס "ראיית המת בחלום" ובו פתרונות מקיפים על כל ההיבטים של מת הנגלה בחלום.

שער הסיפורים מדהים בהיקפו, וכולל 300 סיפורים מרתקים שרבים מהם רואים כאן אור לראשונה.

לספר הסכמות נלהבות מגדולי ישראל- הגר"ד כהן ר"י חברון, הגר"ע יוסף, הגר"ש שטרן, הגר"ש עמאר, הגרב"צ מוצפי, והגר"י רצאבי.

750 עמ' | כריכה קשה | 17x24.5 ס"מ
מחיר: 89
מחיר מבצע: 74
שער הכוונות | לרבי חיים ויטאל עם פירוש יפה שעה

שער הכוונות | רבי חיים ויטאל
הוצאה חדשה באותיות מרובעות 

הספר שער הכוונות עם פירוש יפה שעה,הגהות רבינו הרש"ש, והגהות וביאורים מכתבי יד. מהדורה חדשה ומהודרת, בכתב מרובע, מוגה מכתבי יד רבים, בכריכה קשה ומהודרת.

ספר "שער הכוונות" הוא השער הששי מן השמונה שערים אשר חיברם המקובל האלוקי מורנו הרב חיים וויטאל זצ"ל כפי מה שקיבל מאיש האלוקים האריז"ל, ובו מבואר הכוונות של ברכות השחר וציצית ותפילין והקדישים והתפילות של כל ימות החול, כל עניני שבת: התפלות וקריאת התורה והקידוש והסעודות. ענין השינוים בין יום טוב לשבת. ענין ראש השנה ואסרו חג. ענין פסח וספירת העומר וחג השבועות. ענין ראש השנה יום כפור סוכות חנוכה ופורים.

מצורף אליו ספר "יפה שעה" עם פירושים  מהרב שלמה בכ"ר יהודה הכהן זצ"ל. במהדורה חדשה ומהודרת, מוגה מכתבי יד רבים ומהדורות רבות ובפרט מוגה היטב מכתב ידו של רבי חיים ויטאל זצ"ל לשער הכוונות, וכמו כן נוספו מראה מקומות ומפתח לפסוקי המקרא מאמרי חז"ל וזוהר.


18x26 ס"מ | 250 עמ' | הוצאת יריד הספרים
מחיר: 145
מחיר מבצע: 95
אל עולם הקבלה - מבוא לקבלה | הרב יצחק גינזבורג

אל עולם הקבלה - מבוא לקבלה | הרב יצחק גינזבורג

אל עולם הקבלה ספר חדש בסדרת 'השראה' המגישה לקהל הרחב את חידושי פנימיות התורה העמוקים של הרב יצחק גינזבורג בשפה בהירה ושווה לכל נפש, ללא צורך בידע מוקדם בקבלה וחסידות. 

עולם הקבלה הוא עמוק, רחב ומרתק, ורבים מחפשים שער אל תוכו. כשרוצים להיכנס לעולם הקבלה חשוב לעשות זאת בדרך המלך, בלימוד מפי רב בר-סמכא. אל עולם הקבלה מגיש יסודות ומבואות לקבלה מתוך נקודת מבט פנימית, הנטועה במסורת העתיקה של הקבלה בכל היקפה ועומקה, ועם זאת מבקשת להעביר את הדברים גם למי שטרם דרך מפתן עולם הקבלה.

דורנו מתחיל להתעורר ולהכיר בכוחה של החשיבה המיסטית לחולל שינוי, ומחפש דרך שבה תוכל חשיבה זו להשלים את דרך החשיבה הרציונלית. ספר זה מבקש לגשר בין שני העולמות, ולהעניק כלים שיסייעו לך לחשוף את הממד הנסתר של עולמך, של ה'אני' האמיתי שלך ושל הקשר שלך עם בורא עולם.

כתבי הרב גינזבורג, מגדולי המורים של פנימיות התורה בדורנו, מתאפיינים בהצגת מגוון שיטות שונות ואפילו מנוגדות של המחשבה הקבלית, במבנה מסודר ושיטתי. הדבר החיוני לקבלת פרספקטיבה נכונה על מורכבות השיטות הללו. הגשת הנושאים הבהירה והמסודרת, עם הפרשנות הרעננה, חשובה לכל מי שנחשף לעולם הקבלה לראשונה, ומאפשרת גם ללומדי קבלה ותיקים למצוא שפע של מידע חדש ותובנות מקוריות.

191 עמ' | כריכה רכה
מחיר: 79
מחיר מבצע: 55
עשרה נכנסו לפרד"ס - סודות חכמת הקבלה | משה שרון

עשרה נכנסו לפרד"ס - סודות חכמת הקבלה | משה שרון

האם מותר ללמוד קבלה? האם משתגעים מקבלה? למה דתיים מתנגדים ללימוד קבלה? מדוע התפרסמה דווקא בדורנו?
ספרו של משה שרון עונה על השאלות הקשות ועושה סדר – 10 שיעורים ראשונים בחכמת הקבלה.
ספר לימוד שמבאר לכל אדם את החכמה העתיקה בעולם בשפה ברורה ונעימה.

חכמת הקבלה הפכה בשנים האחרונות לנחלת הכלל. תוך תקופה קצרה יצאה מסמטאות צפת ומחדרי חדריה הירושלמיים, ופלשה לרשת האינטרנט, לחנויות הספרים, לאוניברסיטאות, לרדיו, לערוצי הטלביזיה ולחוגי הבית. המדיטציות הפכו קבליות, ואפילו תכשיטים, ניתן למצוא בשווקים, המתקשטים בה, לכאורה, בחכמה העתיקה בעולם.

304 עמ' | כריכה קשה
מחיר: 79
מחיר מבצע: 55

מוצרים אחרונים שנצפו

תלמוד שוטנשטיין יבמות א' (כ"ג) - גדול

תלמוד בבלי שוטנשטיין -
מסכת יבמות חלק א' (כ"ג)
דפים ב' - מ"א
גודל גדול 22.5x35 ס"מ

דמי משלוח לחבילה (עד 10 גמרות) 34 ש"ח עם שליח עד הבית

ארטסקרול - שוטנשטיין
מחיר: 145
מחיר מבצע: 128
דרכי החיזוק - פרקי הדרכה - ענייני ציבור | רבי גרשון אדלשטיין

דרכי החיזוק - פרקי הדרכה - ענייני ציבור | רבי גרשון אדלשטיין

ספר "דרכי החיזוק" - משיחות ראש הישיבה רבי גרשון אדלשטיין זצ"ל בעניייני הציבור. 
בני הישיבות, חינוך ומרביצי תורה, ציבור, סיומי הש"ס, ימי המגיפה 
כולל שו"ת ומכתבים. 

כריכה קשה | 561 עמ'
מחיר: 69
מחיר מבצע: 55
עד שבא רבי יורם - מסע אל תולדות חייו ופעליו הנסתרים של הרב יורם אברג'ל זצ"ל

עד שבא רבי יורם - מסע אל תולדות חייו ופעליו הנסתרים של הרב יורם אברג'ל זצ"ל

הספר "עד שבא רבי יורם", הינו יצירת מופת ומרתקת, המביא קוים לדמותו של מזכה הרבים, הרב יורם מיכאל אברג'ל זצ"ל, תולדות וקורות חייו ופעליו על פי עדותם של רבותיו, בניו ותלמידיו הרואים אור לראשונה.

בספר, עשרות רבות של סיפורים מפעימים וגילויים מסעירים מכלי ראשון על מסלול חייו ומקורות יניקתו, גדלותו ושקידתו הנסתרת בתורה, גישתו הייחודית לחינוך ילדי ישראל , דרכו והנהגתו בקודש, וסיפורה של קהילת רב פעלים קול רינה.

כריכה קשה | 550 עמ' צבעוניים
מחיר: 130
מחיר מבצע: 109
logo בניית אתרים