1. קטלוג
  2. ספרי ילדים וקריאה
  3. פרשת השבוע לילדים

מדרשי הנ"ך לילדי ישראל סט 6 כרכים - מהדורה חדשה | ושננתם

מדרשי הנ"ך לילדי ישראל סט 6 כרכים - מהדורה חדשה | ושננתם
מדרשי הנ"ך לילדי ישראל סט 6 כרכים - מהדורה חדשה | ושננתםמדרשי הנ"ך לילדי ישראל סט 6 כרכים - מהדורה חדשה | ושננתםמדרשי הנ"ך לילדי ישראל סט 6 כרכים - מהדורה חדשה | ושננתם
מדרשי הנ"ך לילדי ישראל
סט 6 כרכים
מהדורה חדשה בפורמט גדול

סדרה נוספת מבית הפרשה מספרת לי ופ"ש לילדי ישראל
מתאים לילדים מגיל 7 ומעלה

הסדרה מדרשי הנ"ך לילדי ישראל" במהדורה מחודשת הכוללת 6 כרכים הינה סדרה נפלאה של סיפורי הנ"ך הכוללים מדרשים ואגדות חז"ל וכתובים בשפה קלה, ברורה ונעימה ומעשירים את הקורא הצעיר בחוכמה ויראת ד'.
הספר מלווה בציורים צבעיוניים מקסימים פרי מכחולו של הצייר מוטי הלר ע"ג נייר כרומו משובח ומביא מדרשים ואגדות ספרי הנביאים ראשונים - יהןשע שופטים שמואל ומלכים. 

בכל ספר בסדרה מופיעים כ-11 סיפורים בכ110 עמ'

כריכה קשה
מחיר: ₪450
מחיר מבצע: ₪379

למה לקוחות קונים אצלנו?

>>  מחירים זולים והוגנים !!

>>  מבחר גדול ומעודכן !!

>>  מקצוענים בתחום ספרי הקודש !!

>> משלוח מהיר במחיר סביר !!

>> זמן אספקה תוך 10 ימי עסקים בהתאם           לתקנון החנות

אלופים בתחום

מקבלים אשראי

קניה בטוחה

מדרשי הנ"ך לילדי ישראל
מדרשי הנ"ך לילדי ישראל
0
השנה מספרת לי - חגי ישראל לגיל הרך סט 6 כרכים

סט השנה מספרת לי
חגי ישראל לגיל הרך - 6 כרכים
עורך: הרב יעקב הופקוביץ

סדרת הספרים האהובה "השנה מספרת לי" במארז מהודר הכולל את כל כרכי הסדרה.
ספרי "השנה מספרת לי" ממחישים לילד הצעיר את תכני החג שלוב ספורים ותמונות מרהיבות.
הספרים בכריכה קשה עם דפי מצופים בלמינציה

מתאים לילדים מגיל 4 ומעלה.

הסט כולל: השנה מספרת חגי תשרי, השנה מספרת - חנוכה, המגילה מספרת - פורים ומגילת אסתר, ההגדה מספרת - פסח והגדה של פסח, השנה מספרת - שבועות, השנה מספרת - בין המצרים. 

ניתן לרכוש את הספרים גם בכרכים בודדים. 

ושננתם לבניך - הפרשה מספרת
מחיר: ₪580
מחיר מבצע: ₪450
מדרשי הנ"ך לילדי ישראל 10| ושננתם

מדרשי הנ"ך לילדי ישראל 10
סדרה נוספת מבית הפרשה מספרת לי ופ"ש לילדי ישראל
מתאים לילדים מגיל 7 ומעלה

הספר מדרשי הנ"ך לילדי ישראל 10 הינו חלק מסדרה נפלאה של סיפורי הנ"ך הכוללים מדרשים ואגדות חז"ל וכתובים בשפה קלה, ברורה ונעימה ומעשירים את הקורא הצעיר בחוכמה ויראת ד'. הספר מלווה בציורים צבעיוניים מקסימים ע"ג נייר כרומו משובח ומביא מדרשים ואגדות על ספר מלכים.

כרך 10 עוסק כולל את הסיפורים המרתקים הבאים:
המלכת חזאל ויהוא, כליון בית אחאב, מות בני אחאב ועובדי הבעל, עתליה ויואש, המלך יואש, מפלת סנחריב, המלך חזקיהו חולה, מנשה..

112 עמ' | כריכה קשה | פורמט גדול

בהוצאת ושננתם לבניך - הפרשה מספרת
מחיר: ₪52
מחיר מבצע: ₪40
מדרשי הנ"ך לילדי ישראל 6 - הוצאה חדשה | ושננתם

מדרשי הנ"ך לילדי ישראל 6
הוצאה חדשה בפורמט גדול

סדרה נוספת מבית הפרשה מספרת לי ופ"ש לילדי ישראל
מתאים לילדים מגיל 7 ומעלה

הספר מדרשי הנ"ך לילדי ישראל 6 הינו חלק מסדרה נפלאה של סיפורי הנ"ך הכוללים מדרשים ואגדות חז"ל וכתובים בשפה קלה, ברורה ונעימה ומעשירים את הקורא הצעיר בחוכמה ויראת ד'. הספר מלווה בציורים צבעיוניים מקסימים ע"ג נייר כרומו משובח ומביא מדרשים ואגדות על ספרי דניאל ועזרא ונחמיה.

כרך 6 עוסק דניאל עזרא ונחמיה וכולל בתוכו בין היתר את הנושאים הבאים:
ילדים יהודים בארמון המלך, חלומו של נבוכדנצר, בכבשן האש, סופו של נבוכדנצר, דניאל בגוב האריות, מי אכל את המנחה?, עזרא הסופר ונחמיה עולים לירושלים, בניית החומה וחנוכתה, עזרא קורא בתורה בראש השנה..

112 עמ' | כריכה קשה | פורמט גדול

בהוצאת ושננתם לבניך - הפרשה מספרת
מחיר: ₪69
מחיר מבצע: ₪64
הפרשה מספרת לי 5 כרכים - למינציה | מ. קליין

הפרשה מספרת לי - סט 5 כרכים |  מ. קליין, ציורים מוטי הלר
מהדורה למינציה

הפרשה מספרת לי הינה סדרת ספרים על פרשת השבוע  שכבשה והתחבבה על רבים מילדי ישראל. סדרת ספרים אלו, המיועדת לילדים בגיל הרך (החל מגיל 3) מקרבת את חווית הפרשה לילדינו הצעירים. התכניים ערוכים בשפה קלה ונעימה, בשילוב ספורים.

ספרי "הפרשה מספרת לי" מודפסים  באותיות גדולות בליווי ציורים צבעוניים רבים. הדפים מצופים בלמינציה המאריכים את חיי את חיי הספר ומאפשרים גם לילדים הקטנים לדפדף בספר ללא חשש קריעה.

על ידי עיון בספרי סדרת "הפרשה מספרת לי" תחלחל בלב הילדים  אהבת התורה ויראת שמיים

פורמט גדול | מהדורת למינציה

מחיר: ₪700
מחיר מבצע: ₪575
אוצר אגדות הנ"ך 3 כרכים | ישראל יעקב קלפהולץ

אוצר אגדות הנ"ך - 3 כרכים |

ישראל יעקב קלפהולץ


לקוטי אגדות שנאספו מהתלמוד בבלי והתלמוד ירושלמי, מספרי המדרשים וספרי ראשונים, וסודרו לפי נושאים ועניינים על פי סדר פרשיות התורה בהדפסה בהירה ומנוקדת כשהם מעובדים לילדים ונוער מלווה באיורים וציורים ( שחור לבן) 

המדרשים עובדו בצורה ספורית ולשובו למקשה מסכת אחת לפי הנושאים שבפרשת השבוע. שפת הסיפור קלה ומובנת בלשון בהירה ועשירה.

בנוסף קיימת סדרת "אוצר אגדות התורה" על ספורי התורה במתכונת דומה.

3 כר' בקופסא | כריכה קשה

דמי משלוח לסדרה 32 ש"ח עם שליח
מחיר: ₪210
מחיר מבצע: ₪170
ההגדה מספרת לי - פסח | מ. קליין

ההגדה מספרת לי - סיפור יציאת מצרים לילדים בגיל הרך
מהדות למינציה - כל הדפים מצופים בניילון דק לשמירה

ההגדה מספרת לי - סיפור יציאת מצרים הוא ספר ספר נוסף מהסדרות הפופלריות "הפרשה מספרת לי" ו"השנה מספרת לי" המוגשת לילדים בשפה קלה וברורה.

.ספר "ההגדה מספרת לי" עוסק בכל הנושאים הקשורים לחג הפסח: מהו חמץ, העוזרים הקטנים, הנקיון, כשר לפסח, במאפית המצות, בדיקת חמץ, שריפת חמץ, ליל הסדר, ארבע קושיות, סיפור יציאת מצרים ועוד..

כבכל ספרי הסדרה "הפרשה מספרת" הספר מלווה בציורים צבעוניים מרהיבים ודפי הספר מצופים בלמינציה עבה השומרת על הספר למשך שנים רבות

מתאים לילדים מגיל 4 ומעלה

21.5x30 ס"מ | 100 עמ' | כריכה קשה

ושננתם לבניך - הפרשה מספרת
מחיר: ₪140
מחיר מבצע: ₪99
תורה לתשב"ר 5 כרכים

תורה לתשב"ר 5 כרכים

פרשות השבוע מעובדות לילדים

מחיר: ₪240
מחיר מבצע: ₪199
אזל במלאיכה עשו חכמינו 5 כרכים | יוכבד סגל

כה עשו חכמינו 5 כרכים | יוכבד סגל

כה עשו חכמינו היא סדרה של חמישה כרכי מעשיות וספורי חז"ל מעובדים לילדים, מאת יוכבד סגל. הספר הראשון בסדרת כה עשו חכמינו יצא בשנת 1976, והספרים זכו להוצאה מחודשת בשנת 2007. הספרים אוירו על ידי בינה גבירץ ואריה מ. במהדורה הראשונה, ועל ידי ר. גרשוני בהוצאה המחודשת. הסדרה זכתה להצלחה ופופולריות רבה.

לדברי המחברת, הסדרה "כה עשו חכמינו" מיועדת ל"מחנכי ילדים צעירים". האגדות לקוחות בעיקר מן התלמוד ומהספרות המדרשית. הסדרה כה עשו חכמינו נכתבה במטרה להקנות לילדים "ממעשיהם הטובים ומדותיהם הנעלות" של חז"ל, וכן להראות להם "דברי מוסר וחכמה, רעיונות עמוקים, ויסודות התורה".
‏
בתחילה נכתבה הסדרה כה עשו חכמנו  כדף מידע שבועי לגננות, אולם לאחר מכן עברה עיבוד לצורת הספר. הסיפורים מחולקים לפרקים, כל פרק בעל נושא שונה (כגון ענוה, שבת, כיבוד אב ואם וכדומה) בכל סיפור או מעשיה, מצוין מקורם, ובסוף כל פרק מובאים אמרות חז"ל הרלוונטיים לנושא הפרק.
אין במלאי
מחיר: ₪250
מחיר מבצע: ₪219

מוצרים אחרונים שנצפו

מורה הנבוכים | הרב קאפח

מורה הנבוכים | תרגום הרב יוסף קאפח

הספר "מורה נבוכים" הוא ספר פילוסופיה חיבר הרמב"ם בערבית יהודית במאה ה-12. 'מורה נבוכים' הוא החיבור הפילוסופי החשוב והבולט ביותר בהגות היהודית בימי הביניים

תרגום הרב יוסף קאפח
התרגום החשוב ביותר לעברית מאז תרגומו של אבן תיבון נעשה על ידי הרב יוסף קאפח ונדפס לראשונה בשנת תשל"ב (1972) בהוצאת מוסד הרב קוק. במרוצת חייו תרגם וההדיר הרב קאפח עשרות ספרים, רובם של חכמי ימי הביניים ובראשם כתבי הרמב"ם. מהדורתו התבססה בעיקר על כתבי יד תימניים. מהדורה זו נחשבת למדויקת יותר מקודמותיה, אך נאמנותה ללשון הרמב"ם מקשה במקומות רבים על הקורא המודרני.

הרמב"ם החל לכתוב את מורה נבוכים בשנת ד'תתקמ"ז (1187), וסיימו עד שנת ד'תתקנ"א (1191). ספרו זה, הכתוב בערבית יהודית, נכתב במקורו עבור תלמידו - ר' יוסף בן יהודה. בספר מתווה הרמב"ם את הדרך לאדם "הנבוך", שעיונו התורני והפילוסופי אינם מתחברים בידיו למקשה אחת.
ב"מורה נבוכים" פורש הרמב"ם את שיטתו בנושאים רבים ובהם: שלילת הגשמות מהאל, נבואה, השגחה, טעמי המצוות, תורת המדינה ובריאת העולם ומוסריות כלל אנושית. בכל הנושאים מטפל הרמב"ם באורח רציונלי, היינו, מציג הוכחות הגיוניות התומכות בטענותיו. הרציונליזציה של תוכני הדת היא אחד מסימני ההיכר הבולטים ביותר של מורה נבוכים.

במבוא לספר כותב הרמב"ם שבתוך הספר הוא טמן גופי ידע, שאותם הוא מבקש להסתיר מן הקורא הפשוט. הוא קורא למשכיל לנסות לפענח את סודותיו ולחשוף את הידע הנחשק המוסווה בתוך ספרו. לעומת משנה תורה ההלכתי, שבו ידע הרמב"ם לאסוף מקורות ידע ממכמני התלמודים ולגבש אותם למבנה ארכיטקטוני מסודר, עושה הרמב"ם במורה נבוכים את הפעולה ההפוכה, ומפזר נושאים באופן מכוון בחלקים השונים של ספרו, באופן שרק מי שיש לו בקיאות מעמיקה בספר, יכול לגבש את תפיסת הרמב"ם לגבי נושאים שונים.

מוסד הרב קוק - ירושלים
מחיר: ₪137
מחיר מבצע: ₪99
logo בניית אתרים
✕